Regler og etik

[tabgroup]
[tab title=”REGLER OG ETIK”]

Regler og etik

Man betaler for at benytte vores dejlige område, faciliteter og fange vores kvalitetsfisk.
Man betaler før man begynder at fiske for den tid, man ønsker at fiske (altid forudbetaling)
Se evt. prislisten.

Betalingen foregår under det lille halvtag, mærket med FISKEKORT.

Der kan betales med mobile pay, eller aftalte kontanter.

Ved betalingsstedet er der anbragt nogle kuverter. Du tager den første kuvert og udfylder alle felterne. Inde i kuverten ligger et kontrolkort. Det skal også udfyldes og dette kontrolkort skal du bære på dig under hele besøget og skal fremvises, på forlangende, når jeg eller en af mine fiskekontrollører kommer rundt ved søerne.

Når man udfylder fiskekortet må der max tillægget 10 min til klargøring af fiskestang. Har man klargjort fiskestangen før man udfylder fiskekortet tillægges ingen ekstra tid.

Fiskeriet stopper senest på det tidspunkt som du selv har skrevet og betalt til.

Hvis du gerne vil have forlænget fisketiden, skal du senest når den oprindelige fisketid er brugt, udfylde endnu en kuvert og nyt kontrolkort og betale for den forlængede fisketid.

Det du har betalt for er selve fiskeriet og retten til at benytte vores faciliteter, men du har ikke betalt for at få gjort rent eller ryddet op efter dig, ved rensepladsen, ved bordbænkesættene eller opsamling af cigarretskodder på jorden.

Derfor hvis vi skal bruge tid på den slags ting, beregner vi naturligvis en alm. Betaling for det. Betalingen vil foregå ved mindre udsætning af fisk.

Hvis der skulle være nogle som ikke er indstillet på at rydde op eller gøre rent efter sig, skal de ikke komme i Lystfisker Oasen.

Bilerne parkeres på parkeringspladserne.

Der må fiskes med orm, powerbait, små spinder og blink (max. 10 gram) flue, små wobler, små kroge (også 3kroge) og forskelligt kunstagn. Og kun en krog pr. fiskestang.
[/tab]
[tab title=”FORBUD”]

Det er forbudt

 • at fiske med majs på grund af, at der er udsat græsædende karper.
  Hvis man ved uheld får en karpe på, skal den nænsomt sættes ud igen.
  Den type karper, som der er i søen, kan ikke spises. Karperne er ret lette at kende, fordi de har store skæld.
 • at fiske med maddiker, melorme, alle former for levende larver, rogn, rejer, fiskestykker eller små agnfisk. Det er på grund af at alle disse mere eller mindre levende ting kan medføre et eller flere sygdomsviruser til vores søer, som derefter kan udvikle farlige sygdomme til fiskene og det kan give katastrofale følger
 • at for-fodre fiskene
 • at fiske med pirker
 • at forsøge at pilke fiskene (de bliver uspiselige, fordi de bliver sårede og derefter udvikler svamp. Fisken lider og dør oftest). Hvis vi ser en rovfisker, som gør dette, bliver han eller hun omgående bortvist, da dette betragtes som en meget grov foreteelse. Rovfiskeren får derefter karantæne i et år
 • at forsøge at fange fisk med fiskenet
 • at fiske med flere fiskestænger end der er betalt for

[/tab]
[tab title=”PÅBUD”]

Påbud

 • Hunde skal føres i snor. Hvis de er meget gøende, skal de lukkes ind i Jeres bil.
 • Al slagtning af fiskene skal foregå ved rensebordet.
 • Al ophold ved søerne før og efter søernes åbnings og lukketid er forbudt. Naturen skal have ro.
 • Vær særlig agtpågiven ved ikke at lade noget brugt fiskesnøre eller kroge ligge fremme. Det kan være til skade for bl.a. fuglene.
 • Høj musik eller anden støj er forbudt i Lystfisker Oasen.

[/tab]
[/tabgroup]
Al ophold i Lystfisker Oasen er på eget ansvar.

I forbindelse med natfiskeriet, må man gerne tage et lille telt eller autocamper med til at falde om i, når søvnen melder sig. Hvis i vil natfiske, skal i altid tilmelde jer til Poul Erik senest kl. 20.00 samme aften og ankomst til natfiskeriet er senest kl. 22.15

Der må max. fanges 2 fisk pr. person pr betalt time, barn som voksen. Hvis man f.eks. har fanget 4 fisk før ens to timers fiskekort er udløbet, skal man købe tillægstid først, hvis man vil fange flere fisk.